До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стівен Майзел зняв обкладинки для шедеврів світової літератури

Іспанський модний Будинок Loewe взявся за літературу і випустив класичні твори "Дон Кіхот", "Пані Боварі" та інші, але разом зі знаменитим фотографом Стівеном Майзелем оновив обкладинки.

"Не потрібно втікати від класики. Достатньо поміняти обкладинку, і ви знову зробите її актуальною, – розповідає Джонатан Андерсон. – Для мене це рівно те, про що взагалі бренд Loewe – про те, як зробити класику релевантною для сучасних поколінь".

Реклама

Історія Loewe з перевиданням книг почалася ще з показу осінньо-зимової колекції, де кожному гостеві як подарунок вручили по 600-сторінковому тому "Дон Кіхота" Сервантеса мовою оригіналу. На обкладинці книги було фото Стівена Майзела, який регулярно знімає рекламні кампанії для бренду Джонатана Андерсона. Пізніше в кампанії наступного сезону з книгами були моделі, які читають цей самий роман.

<b>книги майзел</b>

Збірку Loewe і Стівена Майзела склали 6 творів: "Дон Кіхот" Сервантеса, "Грозовий перевал" Емілі Бронте, "Портрет Доріана Грея" Оскара Вайльда, "Граф Дракула" Брема Стокера, "Серце пітьми" Джозефа Конрада і "Пані Боварі" Густава Флобера. Шість книг продаються цілим комплектом, на обкладинці кожної – відповідна тематиці твору фотографія Майзела. Всі фотографії архівні та свого часу були зняті для Vogue. Купити зібрання творів можна на сайті Loewe або у флагманському магазині бренду за 395 фунтів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.