До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стівен Кінг назвав росію країною-терористом

Письменник Стівен Кінг відреагував на ракетний удар по Кременчуку, через який уже загинуло 20 цивільних українців, і ще 40 вважаються зниклими безвісти, а понад 20 перебувають у лікарнях міста. Свою підтримку України один з найвідоміших у світі письменників висловив у твіттері. "Російські удари по цивільних об’єктах є, по суті, терористичними актами. Слава Україні" – написав Кінг.

На допис Стівена Кінга миттєво відреагувало Міністерство оборони України й зазначило в коментарі до слів письменника, що росіяни гірші за будь-яких монстрів у книжках Кінга.

Реклама

Нагадаємо, що письменник Стівен Кінг – один з найпалкіших друзів України, який з початку повномасштабного вторгнення не тільки підтримує нашу країну, а й закликає до цього світ, зокрема, мільйони своїх підписників у соцмережах. Так, першим кроком було те, що Кінг припинив співпрацю з російськими видавництвами. В середині березня Кінг також розмістив великий допис у твіттері й закликав його читачів боротися з дезінформацією, яку поширює росія, за допомогою гештегу #putinlies

"Це війна Путіна. Від його рук гинуть жінки та діти. Важливо, щоб росіяни розуміли, що відбувається. Життєво важливо зруйнувати стіну дезінформації", – написав Кінг і додав гештег #putinlies. Нагадуємо, Стівен Кінг порівнює російські пропагандистські ЗМІ з орвеллівськими пресою і телебаченням з роману "1984".

Що ж, Стівен Кінг – це ще один дуже впливовий голос, який допоможе нам достукатися до світу й дістати ще більше озброєння та підтримки для перемоги у війні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.