До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rizzoli випускає книжку про дизайнера Ріка Оуенса

Екстравагантний стиль Ріка Оуенса задокументують у новій книжці видавництва Rizzoli.

Рік Оуенс

Книжка під назвою Rick Owens Photographed by Danielle Levitt складатиметься із 200 сторінок, на яких з'являться 150 кольорових і чорно-білих фотографій. Публікація видання запланована на вересень 2019 року. Книжка коштуватиме 55 доларів.

Реклама

Співавтор книжки Деніелл Левітт – американська фотографиня і режисерка. Її роботи зосереджені на молодіжному стилю, маргінальних громадах і різних субкультурах. Левітт співпрацювала з Apple, Dazed, i-D. До того ж, її творчість не раз удостоювали різноманітних нагород: серед багатьох – два Срібні і Золотий Леви Каннського кінофестивалю.

<b>рик книга</b>

Як відомо, Оуенс також працює над книжкою про Ларрі Легаспі, нью-йоркського дизайнера сімдесятих, який створював костюми для Грейс Джонс, Funkadelic і, перш за все, гурту Kiss. Він найбільше вплинув на Оуенса, коли той ріс у Портервіллі, штаті Каліфорнія. Книжка в твердій палітурці під назвою LeGaspi міститиме 120 кольорових фотографій і також буде опублікована у видавництві Rizzoli у вересні. До нею також увійдуть нариси Андре Леона Теллі і інтерв'ю з Патті Лабелл, Хуаном Фернандесом і Пет Клівленд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.