До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ленні Кравіц випустить мемуари

Ленні Кравіц видасть мемуари під назвою Let Love Rule. Про це музикант повідомив в Instagram.

Книга, названа на честь дебютного альбому Кравіца Let Love Rule, вийде як друком, так і в аудіоформаті. Біограф і автор пісень Девід Рітц став співавтором мемуарів, Генрі Голт — видавцем, а Серена Джонс — редакторкою.

Реклама
Ленни КравицЛенні Кравіц

Let Love Rule розповідає про перші 25 років життя Ленні, від народження в 1964 році й до випуску його першого альбому в 1989-му. Читачі вирушать в уявну, майже навколосвітню, мандрівку за авторами: від Нью-Йорка й Лос-Анджелеса до Франції, Англії та Німеччини. Книга дає змогу простежити за розвоєм Кравіца як музиканта, автора пісень, продюсера й виконавця, а також за тим, як духовне зростання позначилося на його ремеслі. У мемуарах читачі також дізнаються про долю найважливіших людей у житті Кравіца — батька, впливового керівника новинного відділу Сая Кравіца, матері, зірки телебачення Роксі Рокер, і молодої актриси Лізи Боне, яка стала його музою.

Лиза Боне и Ленни Кравиц, 1989Ліза Боне і Ленні Кравіц, 1989

"З приємністю повідомляю про випуск моєї книги Let Love Rule. Написання мемуарів було прекрасним і цікавим досвідом, який переніс мене в перші 25 років мого життя, від народження до випуску мого першого альбому, — сказав Кравіц. — Цей період був сповнений пригод, і саме тоді я знайшов себе і свій голос. Завдяки цьому досвіду любов стала рушійною силою, що проклала шлях. Любов стала моїм посланням".

Let Love Rule: Memoir вийде 6 жовтня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.