До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Книга вихідного дня: "Довідник української моди" / Fashion Directory of Ukraine

Цього тижня відбулася важлива подія для всієї модної індустрії України — вихід книги "Довідник української моди" / Fashion Directory of Ukraine, над якою працювали модний журналіст Антон Єременко, fashion-критик Зоя Звіняцьківська, фотограф Юлія Крайст і арт-директор Гліб Муха. Це перше подібне видання в країні, що розповідає про людей, які займаються fashion-бізнесом тут і зараз — від дизайнерів і фотографів до редакторів і піарників.

Робота за цією книгою стоїть колосальна — упродовж півроку її автори записали сто годин інтерв'ю з 92 героями, зняли більшість з них і в такий спосіб продемонстрували, що мода — це повноцінна індустрія. "За останні роки українська мода перестала бути локальним явищем, окремі перемоги стали системою, тому ми вирішили створити книгу, яка це продемонструє", — розповідає Антон Єременко. Цю думку продовжує Зоя Звіняцківська: "Головними умовами нашої роботи були незаангажованість і увага до фактів. Українська модна індустрія — це динамічне і масштабне явище, і нашим завданням було показати його комплексно, дати читачеві повну картинку".

Реклама

Так, серед героїв довідника — Юлія Пелипас, Віта Кін, Дмитро Євенко, Руслан Багінський, Оксана Хант і багато інших людей, які упродовж довгого часу розвивають індустрію в країні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.