До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що читати: нові книги із серії Vogue Essentials

Дві нові книги про моду з серії Vogue Essentials – те, у що варто інвестувати цієї весни.

Архів Vogue UK, 1965 рік

Минулого року британський Vogue запустив нову книжкову серію Vogue Essentials. Вона присвячена найбажанішим предметам одягу – наприклад, першими представили книги про сумки і маленьку чорну сукню, а особливість книг в тому, що всі фотографії – це архів британського Vogue за останні 100 з гаком років. Цієї весни серія поповнюється двома книгами, в які можна і потрібно інвестувати: це Vogue Essentials: Lingerie, присвячена нижній білизні, і Vogue Essentials: Heels, яка розповість все про високі підбори.

Реклама

"Білизна – це те, що найближче до серця жінки і, природно, воно приносить їй більш інтимне задоволення, ніж будь-яка інша частина гардероба", – фраза, опублікована у британському Vogue 1918 року, відкриває книгу Vogue Essentials: Lingerie, і вона до сих пір актуальна. Автор книги – журналіст і контриб'ютор Vogue UK, Анна Крайєр. Вона вивчає історію білизни за останні 100 років: від мережива до шкіри і шовку, та рефлексує про те, як нижня білизна пройшла шлях від простої до складної, і як цей шлях пов'язаний з емансипацією і технологічним прогресом.


Архів Vogue UK, 1969
Архів Vogue UK, 1993
Vogue Essentials: Heels починається знаменитою фразою Крістіана Діора. "Ви ніколи не зможете занадто сильно піклуватися про вибір взуття. Є жінки, які думають, що взуття не таке важливе, але реальний доказ елегантності жінки – це те, що у неї на ногах".
Архів Vogue UK, 1972

Гейл Ролф, автор книги Vogue Essentials: Heels, також робить акцент на соціальному аспекті – і розмірковує про фізичну і психологічну сили взуття на підборах. На допомогу їй – найцікавіші екземпляри: від класичних човників Saint Laurent до сексуальних ботильйонів Balenciaga.

Архів Vogue UK, 2001
Архів Vogue UK, 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.