До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Inside Vogue: закрита зустріч з Александрою Шульман

27 травня в кондитерській-бібліотеці Sweet book у готелі Riviera House відбулася зустріч з Александрою Шульман, колишнім головним редактором британського Vogue.

Світлана Бевза, Філіп Власов і Александра Шульман

У Києві Александра Шульман представила книжку "Inside Vogue" – щоденник головного редактора, в якому описала свій останній рік у цьому статусі. Шульман керувала виданням 25 років і покинула його 2017 року. Її книжка не лише про робочі будні: бюджети і перемовини з моделями і фотографами; нескінченні скасування і затвердження зйомок; таємні cover-фотосесії Кейт Міддлтон і дружбу з Вікторією Бекхем – але і про звичайне життя за межами редакції. Шульман відверто розповідає про свої домашні клопоти і побутові проблеми – такі, як, наприклад, поломка бойлера. У Sweet Book вона прочитала уривок з книжки, присвячений підготовці гала-вечері на честь 100-річчя британського Vogue, і відповіла на запитання присутніх.

Реклама
Александра Шульман
Александра Шульман і Тетяна Соловей

Закрита презентація Inside Vogue стала чудовим стартом роботи літньої тераси Sweet Book, на якій потім пройшла автограф-сесія Александри Шульман. Всі гості отримали свій екземпляр книжки з підписом і побажаннями від автора. Завершився вечір неформальним спілкуванням, під час якого гості ділилися враженнями, смакували коктейлі Martini Fiero & Tonic і меню від шеф-кухаря готелів Riviera House і Fairmont Grand Hotel Kyiv, Михайла Симагіна.

<b>InsideVOGUE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.