До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Душа в тонусі: 5 книг про красу і здоров'я від знаменитостей

Що таке старість, чому неможливо схуднути без любові до себе, і що спільного у духовного і фізичного здоров'я? Модне поняття велнес (wellness) стало ключовим у новій книзі супермоделі Жизель Бюндхен. Vogue UA зробив добірку книг про здоров'я і красу, що написали відомі жінки.

"Уроки: мій шлях до свідомого життя", Жизель Бюндхен

Супермодель і екс-ангел Victoria's Secret випустила свою першу книгу. На її сторінках можна впізнати в Жизель Бюндхен дівчину, яка народилася в маленькому бразильському містечку, жінку, що добилася успіху і пройшла через серйозні життєві негаразди, а також матір і дружину, яка дуже любить своїх дітей і рада готувати святкові обіди для всієї родини. Топ-модель розповідає про своє ставлення до життя і ділиться порадами, як проходити крізь труднощі усвідомлено і без шкоди для здоров'я.

Реклама
"Книга про тіло", Камерон Діаз і Сандра Барк

Бестселер New York Times, написаний в тандемі голлівудської красуні Камерон Діаз і успішної письменниці Сандри Барк. Книга адресована жінкам з метою допомогти зрозуміти і полюбити своє тіло. Відома актриса пише про те, як сама почала прислухатися до свого організму і заново полюбила себе такою, якою є. Головна ідея книги – позитивні зміни починаються з прийняття і любові до себе.

"Їжа, здоров'я і щастя", Опра Вінфрі

Небанальна кулінарна книга з рецептами смачної здорової їжі, порадами, як стати щасливішим і великою кількістю мотиваційних слів від однієї з найвпливовіших жінок світу. Одна з порад Опри Вінфрі: "Живи на повну!". Саме її легко помітити протягом всієї книги, тому що відома американка звикла не здаватися, а завжди рухатися вперед. Бонусом є рецепт ідеальної фігури, адже Опра Вінфрі схудла більше, ніж на 20 кілограм.

"Вдосконалюй себе", Міранда Керр

Друга книга від моделі і ангела Victoria's Secret, Міранди Керр. У своїй першій роботі "Цінуй себе" австралійська модель поділилася історією свого життя, а свою наступну книгу присвятила практичним порадам, як зробити життя якіснішим. Міранда Керр впевнена, що успіхи в кар'єрі та особистому житті безпосередньо пов'язані з тим, який спосіб життя ти вибираєш. Топ-модель радить приділяти більше часу своєму ментальному здоров'ю, а також перебувати в постійному розвитку своїх особистісних якостей. У книзі можна також довідатися, що супермодель робить для підтримки свого тіла в гарній фізичній формі і чому важливо медитувати і висипатися.

"Жити і захоплювати", Сінді Кроуфорд

Сінді Кроуфорд пише про своє ставлення до старості, проводись цікаву паралель між собою в юності і жінкою, якою вона поступово стає. Крім цікавих зауважень щодо свого життя, супермодель так само ділиться фотографіями, які вона особисто відбирала для публікації в книзі. Як не боятися старості, що таке краса і в чому сенс життя – просто і з легкою іронією на ці запитання відповідає успішна Сінді Кроуфорд, яка точно знає, як жити і як захоплювати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.