До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dior випускає книгу, присвячену жінкам

Відтоді як Марія Грація К’юрі посіла пост креативної директорки жіночих колекцій Dior у 2016 році, вона взяла за правило працювати з жінками-фотографами. Саме зображення їхнього авторства лягли в основу книги Her Dior: Maria Grazia Chiuri's New Voice ("Її Dior: новий голос Марії Грації К’юрі"), яку видає Rizzoli.

На обкладинці фото Бріджит Нідермаєр, на якому закарбовано футболку з першої колекції К’юрі для французького модного Дому зі слоганом "Ми всі маємо бути феміністками".

Реклама
Фотография Джоди Бибер из книги Her DiorСвітлина Джоді Бібер з книги Her Dior

Усього в книзі представлено роботи 33 фотографок, зокрема й Касс Берд, Нан Голдін, Катерини Джебб, Бріджит Лакомб, Шейлі Мецнер, Крістін-Лі Мулман, Сари Мун, Беттіни Реймс, Вівіан Сассен і Гарлі Вейр. 240-сторінкова книга у твердій палітурці має вийти друком 8 березня, до Міжнародного жіночого дня, за ціною 95 доларів.

Фотография Сары Вайсва из книги Her DiorСвітлина Сари Вайсви з книги Her Dior

Поряд з кольоровими й чорно-білими світлинами в книзі також з’являться замальовки художниць, які працювали з К’юрі на зніманні й подіумних шоу, з-поміж них Джуді Чикаго, Марінелла Сенаторі й Томазо Бінга.

Фотография Майи Годед из книги Her DiorСвітлина Маї Годед з книги Her Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.