До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День святого Валентина: 5 книг, що прославляють самотність

Якщо ви вже втомилися від розмов і галасу довкола Дня святого Валентина, пропонуємо вам абстрагуватися від того, що відбувається, за допомогою однієї з цих книг, які прославляють самотність.

"Квіні", Кендіс Карті-Вільямс

Книгу "Квіні" називають "Щоденником Бріджіт Джонс" 21-го століття, проте таке порівняння видається просто брутальним, якщо ми говоримо про чудовий роман Кендіс Карті-Вільямс. Це історія про 25-річну британсько-ямайську дівчину, яка зазнає невдачі за невдачею. Не збожеволіти їй допомагають листування в WhatsApp, бажання пізнавати себе і любов до себе.

Реклама
The Lonely Hunter, Еме Люткін

Зіткнувшись із постійними запевненнями, що вона "врешті-решт когось знайде", незаміжня письменниця тридцяти з лишком років Еме Люткін вирішила з'ясувати, чому люди настільки одержимі "стосунками" і чому часто здається, що ніхто не може прийняти самотність як щасливий стан буття.

"Самотнє місто", Олівія Ленг

Олівія Ленг, яка пережила болючий розрив, присвятила себе дослідженню самотності. "Що означає бути самотнім? Як ми живемо, якщо не маємо інтимного зв'язку з іншою людиною?",— пише вона у вступі. Почасти мемуари, частково дослідження життя художників — від Едварда Гоппера до Нен Ґолдін — "Самотнє місто" — результат її спроб відповісти на ці запитання. Це не легке чтиво, але воно назавжди змінить ваше ставлення до самотності.

All the Single Ladies, Ребекка Трейстер

У бестселері Ребекки Трейстер піднімається питання про те, якою є ціна заміжжя, і розповідається про багатьох самотніх жінок, які десятиліттями допомагали змінити культурний ландшафт Америки.

"Неприборкана", Гленнон Дойл Мелтон

Про те, як знайти себе після розлучення, розповідають такі бестселери, як "Дика", "Їж, молись, кохай" і "Неприборкана". Остання — книга, яка допомагає звільнитися від жахливих стосунків та патріархальних очікувань.

Текст: Hayley Maitland
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.