До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що читати у вересні: Наталя Водянова і Кейт Мосс в книзі Mert Alas & Marcus Piggott

Турок Мерт Алас і британець Маркус Пігготт зустрілися 1994 року на вечірці – і розговорилися: обоє фотографували, обоє любили моду. Через три роки дует фотографів Mert and Marcus орендував горище в Лондоні, обладнав його під студію, а незабаром зняв обкладинку Dazed and Confused Magazine. Сьогодні в портфоліо дуету – співпраця з Louis Vuitton, Giorgio Armani, Gucci і Yves Saint Laurent, а також легендарні зйомки Наталії Водянової в кімнаті з водою і Кейт Мосс з сигаретою в роті, Бьорк, Анджеліни Джолі і Ріанни.

Гвіневер ван Сінус для W magazine, Ібіца, 2004

Всі секрети одного з найуспішніших фотодуетів світу розкриють в новій книзі Taschen, яка виходить у вересні. На обкладинці – кадр, який став культовим: томна Кейт Мосс із закритими очима і сигаретою в роті. Фото зроблено 2009 року в Лондоні. Героїня Мерта Аласа і Марка Пігготта – сильна, сексуальна, упевнена жінка. "Та жінка, яка не говорить занадто багато про те, яка вона жінка" – влучно підмітили фотографи.

Реклама
Наталя Водянова в зйомці для W magazine, Лондон, 2012

Книга формату XXL виходить лімітованим тиражем в тисячу примірників. Кожен – колекційний і підписаний особисто фотографами. У книзі зібрано 300 найкращих фотографій дуету.

Леа Ті і Кейт Мосс, Love Magazine, Лондон, 2010
Зйомка для W magazine, Нью-Йорк, 2016

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.