До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 книг від знаменитостей, які ви захочете прочитати просто зараз

Мемуари, філософські роздуми чи збірник рецептів — нерідко популярні люди, серед яких багато акторів і політиків, розповідають подробиці власного життя, або діляться особливостями своїх хобі на папері. Ми зібрали кілька книг від світових знаменитостей, в яких вони розкривають душу і змушують нас шукати інсайти в кожному рядку, від збірки корисних рецептів Гвінет Пелтроу до гучного "Зеленого світу" Мет’ю Макконахі.

Photo: David Malan / Getty Images
"Зелене світло", Мет’ю Макконахі

Якщо здається, що людина має все, їй варто прочитати книгу про життя і зрозуміти: кожен хоче досягти великої особистої мети, до якої ведуть складні рішення і несхвалення найближчих. Навіть коли ти людина, яка, на думку багатьох, має все. В "Зеленому світі" Мет’ю Макконахі розповів про своє рішення проявити себе як серйозний драматичний актор, про розбіжності в поглядах з батьком і складнощі, через які йому довелося пройти, щоб відшукати сенс життя і себе самого.

Реклама
"Без фільтру. Ані сорому, ані жалю, лише я", Лілі Коллінз

Зірка серіалу "Емілі в Парижі", актриса Лілі Коллінз, теж є талановитою письменницею. Відомо, що в підлітковому віці Коллінз вела колонки для кількох видань. "Без фільтру" — перша книга Коллінз, де легко й іронічно вона пише про те, що хвилює сучасних двадцятирічних дівчат, розповідає про власні перемоги і невдачі, ділиться особистою історією боротьби з розладом харчової поведінки і закликає вчитися знаходити гарне навіть у найважчі моменти.

The Clean Plate, Гвинет Пэлтроу

У минулому актриса, а зараз адептка велнесу у всіх його проявах, засновниця Goop Гвінет Пелтроу, активно розповідає про своє захоплення здоровим способом життя. І харчування тут займає одне з ключових місць. У своїй останній книзі The Clean Plate, яка вийшла 2019-го року, Пелтроу розповідає про силу простої й якісної їжі. Концепцію чистого харчування Пелтроу розкриває за допомогою рецептів — від смузі, легких сніданків і закусок до повноцінних обідів, вечерь і навіть десертів. Ця книга — чудовий путівник у світ ЗСЖ, коли ви вчитеся їсти смачно, корисно, не відмовляючи собі в улюблених поєднаннях смаків.

Becoming, Мішель Обама

Жодна подібна добірка не обійдеться без мемуарів Мішель Обами. Хтось читає історію життя експершої леді США дозовано, усвідомлюючи і приміряючи до себе кожну думку Обами, а хтось "проковтує" її надихаючі слова за ніч і відразу ж прагне просувати власні цінності і балансувати між особистим і публічним. Про цінність родини особистої місії, важливості бути свідомою людиною і складнощі суспільного життя від харизматичної і мудрої Мішель Обами захоче почути кожен (або прочитати).

Whiskey In A Teacup, Різ Візерспун

Різ Візерспун не лише активно просуває любов до читання у своєму Instagram й екранізує улюблені книги, а й пише сама. У 2018 році у оскароносної актриси вийшла багато в чому автобіографічна книга Whiskey In A Teacup, присвячена життю Візерспун на Півдні США, де актриса народилася і виросла. Візерспун розповідає про те, як південний менталітет став її прикметною рисою, допоміг у її становленні, і чому її бабуся прозвала південних жінок "віскі в чашці для чаю". Енергійна й інтелектуальна особистість актриси простежується в кожному рядку її книги.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.