До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що слід знати про "Золотий Глобус 2020"

Традиційно на початку кожного року стартує сезон нагород. Перших фаворитів визначать на "Золотому Глобусі", який відбудеться зовсім скоро. Розповідаємо все, що слід знати про церемонію.

Коли відбудеться церемонія "Золотого Глобуса"?

Реклама

"Золотий Глобус" відкриє сезон нагород у неділю 5 січня 2020 року о 17:00 за тихоокеанським часом і о 20:00 за східним.

Де відбудеться церемонія "Золотого Глобуса"?

Церемонія відбудеться в готелі Beverly Hilton у Беверлі Гіллз, Каліфорнія.

Хто вестиме вечір?

Актор і комік Рікі Жерве повернеться на сцену після довгої перерви, щоб стати ведучим церемонії вже вп'яте. З 2016 року (тоді Жерве востаннє вів "Золотий Глобус") ведучими церемонії встигли побувати інші знамениті коміки: Джиммі Феллон – 2017-го, Сет Маєрс – 2018-го, а торік – Енді Семберг з Сандрою О.

Чи буде пряма трансляція церемонії по телебаченню?

Церемонію нагородження "Золотий Глобус" транслюватимуть від узбережжя до узбережжя по NBC з 17:00 до 20:00 за східним часом.

Хто є номінантами на "Золотого Глобуса" 2020 року?

Боротьба цього року буде справді захопливою. Так, у номінації "Найкраща драма" боротимуться фільми: "Ірландець", "Шлюбна історія", "Джокер", "1917" і "Маленькі жінки". Найкращою комедією може стати: "Одного разу в Голлівуді", "Кролик Джоджо", "Рокетмен", "Ножі наголо" або "Мене звуть Долемайт", а звання найкращого режисера розіграють: Пон Джун Хо, Сем Мендес, Тодд Філліпс, Мартін Скорсезе і Квентін Скорсезе . Повний список номінантів можна подивитися тут.

Том Генкс на церемонії "Золотий глобус", 2018

Що відомо про дрес-код церемонії?

На відміну від повністю чорного дрес-коду 2018 року, введеного на знак солідарності з рухом Time's Up, і синього кольору у вбраннях зірок 2019 року, на майбутній церемонії "Золотого Глобуса" немає чітко сформульованого дрес-коду. Але це не означає, що нам не слід очікувати екстраординарних костюмів і яскравих виходів – все-таки попереду нас чекає одна з найгламурніших ночей року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.