До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юен МакГрегор у трейлері фільму "Крістофер Робін"

2 серпня у прокат виходить одна з найбільш зворушливих прем'єр цього літа – пригодницький фільм "Крістофер Робін". Студія Disney опублікувала перший трейлер фільму, що оснований на розповідях письменника Алана Мілна про Вінні-Пуха. Головну роль – Крістофера Робіна, який виріс і перестав вірити в казки – грає шотландський актор Юен МакГрегор, зірка фільмів "Ангели і демони" і трьох епізодів саги "Зоряні війни".

У продовженні історії про Вінні-Пуха Крістофер Робін знову зустрічається зі своїм другом дитинства – і починає дивитися на світ по-іншому. Режисер фільму – Марк Форстер, одна з останніх робіт якого – "Квант милосердя", 22-а частина бондіани. Дружину Крістофера Робіна грає англійська актриса Гейлі Етвел ("Перший месник"), а Вінні-Пуха озвучує американський актор Джеймс Каммінгс, який озвучував героїв найвідоміших мультфільмів – "Чіп і Дейл", "Пригоди ведмедиків Гаммі", "Качині історії".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.