До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер фільму "Пульс" про українську паралімпійську чемпіонку

19 березня в український прокат виходить спортивна драма "Пульс", яка має всі шанси стати одним з найпопулярніших фільмів 2020 року. По-перше, в основі картини – реальні події: це історія української легкоатлетки Оксани Ботурчук, яка тричі виграла срібло і золото на Паралімпійських іграх. По-друге, саундтрек до кінострічки написала найпопулярніша українська хіп-хоп артистка – alyona alyona. Ну а в головних ролях – зірки українського кіно: Ахтем Сейтаблаєв, Станіслав Боклан та Лілія Ребрик.

За сюжетом фільму, юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку і мріє потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар'єра тільки починається. Але дівчина потрапляє в аварію, так отримує важкі травми і майже втрачає зір. Та не здається. В результаті Оксана Ботурчук взяла участь у Паралімпійських іграх тричі – 2008, 2012 і 2016 років, і завоювала за цей час 6 медалей. У фільмі роль Оксани виконує акторка Наталя Бабенко.

Реклама

Режисер фільму – Сергій Чеботаренко, продюсер – Єгор Олесов. Символічно, що трек "Якби я була не я" alyona alyona стає лейтмотивом кінокартини і життя самої героїні. "Це приклад справжньої любові. Неважливо, в який час і в якій сім'ї ти народжуєшся, навіть у якім тілі. Важливо, як ти ставишся до себе. Віра і любов ставлять на ноги навіть найслабших, тому я щиро рада, що ми можемо дізнатися про цю історію життя і поринути в неї глибше, пережити її разом з героїнею, і обов'язково взяти щось для себе", – каже alyona alyona.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.