До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що відомо про шостий сезон серіалу "Корона"

Netflix розпочали роботу над шостим і фінальним сезоном "Корони". Головна інтрига майбутнього сеіралу хто зіграє Кейт Міддлтон та принца Вільяма? Розповідаємо в нашому матеріалі.

Коротко про сюжет

Останній сезон "Корони" перенесе події з 90-х на початок 2000-х. Події того десятиліття спочатку планувалися як один сезон (п’ятий сезон мав стати останнім), але тепер охоплять два, щоб дати глядачеві більше деталей.

Реклама
Хто зіграє принцесу Діану в 6 сезоні "Корони"?

Елізабет Дебікі візьме на себе роль Діани, перейнявши естафету від Емми Коррін у п’ятому та шостому сезонах "Корони". "Образ принцеси Діани, її слова та дії живуть у серцях багатьох людей. Для мене справжня честь приєднатися до цього чудового серіалу, який захопив мене з першого епізоду", — сказала 31-річна австралійська актриса.

Хто зіграє принца Чарльза в 6 сезоні "Корони"?


У цій ролі з'явиться зірка серіалу "Коханці" та нещодавного гіта Netflix "Переконання" – Домінік Вест. Він змінить у п’ятому та шостому сезонах Джоша О’Коннора.

Хто зіграє принца Вільяма, принца Гаррі та Кейт Міддлтон у 6 сезоні "Корони"?

2 вересня Deadline оприлюднив новину про те, що після ретельного кастингу The Crown відібрала акторів на ролі принца Вільяма та Кейт Міддлтон для шостого сезону. Вільяма зіграють одразу двоє акторів – адже у серіалі буде показано, як принц дорослішає та проходить шлях від підлітка до молодого студента. Актор Руфус Кампа втілить його в 15 років, коли він намагається впоратися зі смертю своєї матері Діани; а Ед МакВей зобразить роки юності, коли принц залицявся до майбутньої герцогині Кембридзької після зустрічі з нею в Сент-Ендрюсі в 2001 році. Тим часом дебютантка Мег Белламі зіграє Міддлтон. Для всіх трох аткорів "Корона" – це екранний дебют. Проте хто зіграє принца Гаррі – це все ще інтрига.

Хто ще зніметься в 6 сезоні "Корони"?

Імельда Стонтон – найвідоміша за роллю Долорес Амбридж у фільмах про Гаррі Поттера – змінить Олівію Колман у ролі королеви Єлизавети II у п’ятому та шостому сезонах. "Я любила дивитися "Корону" з самого початку", — сказала Стонтон у заяві, коли було оголошено цю новину. "Як для акторки, мені було приємно бачити, як і Клер Фой, і Олівія Колман привнесли щось особливе та унікальне в сценарії Пітера Моргана".

Основні події сезону

Шостий сезон розповість історію британської монархії на початку 2000-х років. На сьогоднішній день кожна частина "Корони" охопила приблизно десятиліття. Очікується, що п’ятий і шостий сезони охоплять останнє десятиліття століття, яке принесло багато змін у королівську родину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.