До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про новий сезон серіалу "Статеве виховання"

Справжній гіт Netflix повертається з четвертим сезоном. У новому сезоні "Статевого виховання" на нас очікують нові обличчя — та нові виклики, адже студенти Мурдейлу переходитимуть до іншого коледжу. Всі подробиці читайте в матеріалі нижче.

Третій сезон "Статевого виховання" закінчився майже рік тому — і ось нарешті Netflix представляють перший погляд на новий сезон британської підліткової комедії. Знімати новий сезон уже почали, отже очікуємо на нові серії навесні 2023 року. Можливо, є шанс, що Мейв та Отіс нарешті зійдуться разом у день Святого Валентина?..

Реклама
Яким буде акторський склад 4 сезону?

Попри те, що Нкуті Гатва дістав роль нового Володаря часу в "Докторі Хто", він повернеться в ролі нашого улюбленого Еріка Еффінга. Також повертаються Емма Маккі (Мейв), Аса Баттерфілд (Отіс), Еймі Лу Вуд (Еймі), Кедар Вільямс-Стірлінг (Джексон), Джилліан Андерсон (Джин), Чиненьє Езеду (Вів), Дуа Салех (Кел), Коннор Свінделлс (Адам), Джордж Робінсон (Айзек) і Алістер Петрі (містер Грофф).

Фанатам доведеться попрощатися із Сімоною Ешлі (Олівія), яка змінила "Статеве виховання" на інший популярний проєкт Netflix — серіал "Бріджертони". (Це цілком логічно, зважаючи на екранну хімію між персонажем Сімони, Кейт Шармою, й Ентоні Бріджертоном у 2 сезоні популярного шоу).

Однак у новому сезоні з’явиться безліч нових персонажів, серед яких найцікавіший — популярний американський письменник і новий викладач Мейв в Університеті Воллеса – Томас Моллой, якого грає Ден Леві із серіалу "Шиттс-Крик". До акторського складу також приєднаються Марі Рейтер, Белла Маклін, Реда Елазуар та Імані Яхшуа. Трансспівачка Ентоні Лекса підтвердила, що зніматиметься в ролі персонажа, на ім’я Еббі.

Чого ми можемо очікувати від сюжету?

По-перше, підсумуймо 3 сезон: школа Мурдейл збанкрутувала й закривається. Мейв поїхала вчитися до США після того, як розповіла Отісу про свої почуття. Ерік з Адамом розлучилися, у Джин народилася дитина, але вона не знає, хто її батько...

У 4 сезоні студенти не мають іншого вибору, окрім як перевестися до Cavendish Sixth Form College після закриття Мурдейлу. Це доповнює список проблем Отіса, оскільки в новому кампусі є ще один секс-терапевт, з яким йому треба буде конкурувати. Тим часом всі учні пристосовуються до своєї нової (й агресивно прогресивної) школи — з її щоденними заняттями йогою та учнями, які конкурують у тому, хто з них є добрішою людиною...

Отіс не єдиний, хто намагається впоратися з розбитим серцем, оскільки Джексон намагається відійти від свого роману з Келом. Тим часом Еймі береться за вивчення мистецтва, а Адам розглядає можливість кинути навчання.

Що відомо про знімання?

Судячи з радісних повідомлень учасників акторського складу в Instagram, робота над новим сезоном активно триває. Так, на початку серпня щасливе селфі зі знімального майданчика опублікував Аса Баттерфілд, що грає Отіса. Знімання серіалу триває, як і раніше, в Уельсі. Якнайскоріше чекаємо нових кадрів зі знімального майданчика.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.