До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі секрети Vogue: документальний фільм про Андре Леон Теллі

25 травня в прокаті представлять фільм The Gospel According to André ("Євангеліє від Андре") – документальне кіно про Андре Леон Теллі, колишнього шеф-редактора американського Vogue, і одного з найвідоміших журналістів сучасної модної індустрії. У фільмі, обіцяє його герой, він розповість про всі секрети роботи в Vogue.

Андре Леону Теллі 68 років, і 35 з них нерозривно пов'язані з американським Vogue. Випускник Браунського університету і фахівець з французької мови, Теллі прийшов в Vogue US 1983 року на позицію редактора відділу новин. До цього часу, молодий чоловік встиг попрацювати помічником Енді Ворхола і Діани Вріланд. За роки роботи в Vogue US, Теллі став правою рукою Анни Вінтур і зайняв посаду спочатку шеф-редактора, а потім креативного директора. Сьогодні Андре – запрошений контриб'ютор видання.

Реклама

У своєму фільмі режисер Кейт Новак зосередилася на тому, що оточує редактора в особистому житті, що він любить і цінує. Це, перш за все, його будинок в містечку Вайт-Плейнс поблизу Нью-Йорка, а також місце, де він виріс, – будинок його бабусі Бенні Франсіс Девіс в Північній Кароліні. У фільмі Андре багато розповідає про те, як він формувався і зростав – наприклад, про те, як його виховувала строга і дуже релігійна бабуся; про те, в яких стосунках був з однокласниками, і як полюбив моду.

У картині дві ключових жіночих героїні – бабуся Андре, а також Діана Вріланд. Легендарний редактор зіграла в його кар'єрі ключову роль: 1974 року Діана Вріланд запросила Андре стати її асистентом під час роботи над виставкою в Метрополітен-музеї. Спеціально для фільму про Андре розповідають його друзі і колеги: незмінний шеф і головний редактор Анна Вінтур, Марк Джейкобс, Том Форд, Діана фон Фюрстенберг. За словами режисера, Кейт Новак, фільм вдався інтимним і відвертим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.