До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі під прицілом: Пласідо Домінго й Харві Ванштейн захворіли на коронавірус

Коронавірус і далі стрімко поширюється світом. Вчора стало відомо про ще дві знаменитості, причому поважного віку, які стали його жертвами, — 79-річний оперний співак з Іспанії Пласідо Домінго й 68-річний американський продюсер Харві Ванштейн, засуджений нещодавно на 23 роки.

Про свій діагноз Пласідо Домінго повідомив шанувальникам у соціальних мережах. За словами співака, у нього почався кашель і підвищилася температура, тому він вирішив самостійно пройти тест, який виявився позитивним. Також Домінго додав, що почувається непогано й перебуває на самоізоляції разом із сім’єю. Ще він закликав: "Я прошу вас, будьте обережними, мийте руки, тримайтеся від інших людей на відстані не менше ніж 6 футів, а ще краще — просто залишайтеся вдома. Тільки разом ми зможемо перемогти його поширення і якнайшвидше вийти зі світової кризи, яка насувається на нас".

Реклама
Пласідо Домінго

Харві Вайнштейн, якого нещодавно перевели до в’язниці на заході Нью-Йорка, найімовірніше захворів на коронавірус від свого сусіда по камері, у якого виявили COVID-19. Однак багато ЗМІ пишуть, що він також міг заразитися в одній з лікарень Нью-Йорка, куди потрапив під час судового процесу після скарг на високий тиск і болі в грудях.

Харві Ванштейн

Нагадаємо, минулого тижня про свій діагноз повідомила українська актриса Ольга Куриленко. У своєму останньому пості в Instagram дівчина Бонда втішила шанувальників, що вже почувається добре й тепер проводить час із сім’єю: "Я думаю, що повністю одужала. Коротко про перебіг хвороби: у перший тиждень мені було дуже погано, я майже весь час лежала з високою температурою й багато спала. Спала 12 годин уночі й потім ще години 3-4 вдень!!! Піднятися було важко. Втома божевільна. Головний біль дикий. На другий тиждень температура повністю пішла й з’явився легкий кашель. Втома залишилася. Тепер майже жодних симптомів немає. Тільки трохи кашель є зранку, але потім він повністю йде на весь день. Я насолоджуюся відпочинком і проводжу час із сином. Тримайтеся!!!".

Ольга Куриленко

Також уже вилікувалися від коронавірусу актор Том Хенкс із дружиною, які тепер вирушили на карантин, краще за всіх розуміючи важливість дотримання соціальної дистанції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.