До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто зіграє Елвіса Преслі в новому фільмі База Лурмана

Знаменитий режисер Баз Лурман розпочав роботу над байопіком про Елвіса Преслі. Про те, хто зіграє "короля рок-н-ролу", читайте в матеріалі Vogue.ua.

Мюзикли про великих музикантів – один з найпопулярніших жанрів останніх років: після стрічок про Елтона Джона і Фредді Мерк'юрі нас чекає байопік про Елвіса Преслі. Мюзикл, присвячений Елвісу, вже обріс легендами, адже інформації про цей фільм майже немає. Відомо точно, що його режисер – прославлений Баз Лурман, який зняв "Мулен Руж", "Ромео і Джульєтту" і "Великого Гетсбі". Лурман працює над амбітним проектом більше 6 років, продюсує стрічку студія Warner Brothers.

Елвіс Преслі

Вірного помічника і менеджера Елвіса Преслі, Тома Паркера, зіграє Том Генкс. Відомо, що Том Паркер був поруч з музикантом з 1950-х, а лінія відносин між зіркою і менеджером пронизуватиме більшу частину кінокартини. Про те, хто ж зіграє Преслі, поки тільки ходять чутки. Відомо, що кастинг-директору Крісті Карлсон доручили знайти двох акторів: одного для молодого Преслі на піку кар'єри і другого для Преслі, якому за тридцять п'ять. На роль молодого Елвіса претендують Енсел Елгорт, Майлз Теллер, Аарон Тейлор-Джонсон і музикант Гаррі Стайлз.

Реклама
Гаррі Стайлз
Аарон Тейлор-Джонсон

За інформацією The Hollywood Reporter, всі претенденти вже пройшли кастинг і тепер чекають на рішення режисера і студії. І якщо у перших трьох кандидатів у цьому списку є неабияка перевага у вигляді акторського досвіду (так, наприклад, Майлз Теллер грав у взірцевому фільмі "Одержимість" про джазового музиканта), то у Гаррі Стайлза також є "джокер" – його сценічний досвід. При цьому не варто забувати про те, що два роки тому Стайлз знявся у фільмі Крістофера Нолана "Дюнкерк".

Майлз Теллер
Енсел Елгорт

Є чутки, що зйомки фільму розпочнуться вже цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.