До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Венздей": перші кадри нового серіалу Тіма Бертона про сімейку Адамсів

Вже зовсім скоро на нас очікує зустріч із колоритними персонажами сімейки Адамсів — у новому серіалі Netflix "Венздей". Він розкаже про Венздей Адамс — бліду дівчинку з двома косицями, яка любить павуків, рідко усміхається та дуже допитлива. Працює над серіалом режисер Тім Бертон.

Головну роль грає 19-річна американська акторка Дженні Ортега. До неї доєдналися Кетрін Зета-Джонс і Луїс Гусман, які грають Мортішу й Гомеса, та Ісаак Ордонез, що грає її брата Пагслі. Також у серіалі з’являться Гвендолін Крісті, зірка "Гри престолів" і "Піщаного чоловіка" та Крістіна Річчі, яка грала Венсдей у фільмі "Сімейка Аддамсів" у 1991 році.

Реклама

На перших чорно-білих кадрах, які оприлюднив Netflix, можна побачити всю сімейку: Мортішу Адамс у підкреслено сексапільному вбранні, Венздей у готичній сукні з комірцем, Гомеса з розкішною зачіскою та Пагслі. Автори серіалу обіцяють, що "Венздей" стане історією про дорослішання. Сюжет зосередиться навколо її навчання в Академії Невермора, де дівчинка намагатиметься опанувати своїми екстрасенсорними здібностями, зупинити жахливе вбивство жителів міста та розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому — і все це паралельно з розвитком її нових стосунків.

Шоуранери "Венздей" — творці популярного містичного серіалу "Таємниці Смолвіля" Ел Гоф і Майлз Міллар. Ми побачимо "Вендздей" уже восени цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.