До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться перший фестиваль fashion-фільмів

19 травня в Києві відбудеться перший фестиваль Fashion Film Festival Kyiv, локація заходу – майданчик кіностудії FILM.ua.

Події фестивалю розділені між двома локаціями. У залі кінотеатру протягом дня гості зможуть подивитися кінопрограму – роботи фіналістів конкурсної програми фестивалю Fashion Film Festival Kyiv 2018, партнерську програму – найкращі fashion-фільми Berlin Fashion Film Festival 2017, і ретроспективу найкращих українських fashion-фільмів за версією конкурсу Fashion Move On 2016. А в павільйоні пройде лекційна програма фестивалю, яка почнеться з воркшопу від режисерів Яреми Малащука і Романа Хімея (Yarema & Himey), дизайнера Івана Фролова (FROLOV) і стиліста Ольги Жижко, які проаналізують роботу над fashion-фільмами, створеними для бренду FROLOV.

Реклама

В рамках Fashion Film Festival Kyiv в Україні вперше покажуть повнометражний документальний фільм We Margiela. Фільм розповідає про створення бренду Maison Martin Margiela, загадкову особистість Мартіна Маржела, і відкриває творчі таємниці роботи бренду. У документальній стрічці взяли участь члени команди, перші моделі і клієнти Maison Margiela (назву змінено з 2015 року). Однак за весь фільм жодного разу глядач, в повній відповідності з філософією бренду, не побачить обличчя самого Мартіна Маржела.

Кадр з фільму We Margiela

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.