До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві минув Fashion Film Festival

19 травня на кіностудії FILM.UA відбувся перший фестиваль Fashion Film Festival Kyiv, організований FILM.UA Group і Ukrainian Fashion Week. В рамках фестивалю показали найкращі українські та іноземні фільми про моду – Berlin Fashion Film Festival 2017 і ретроспективу українських фільмів про моду за версією конкурсу Fashion Move On 2016.

Головною подією фестивалю стала церемонія нагородження переможців програми Fashion Film Festival Kyiv 2018. Всього для участі в конкурсі було подано 71 роботу, серед яких журі обрали 14 фіналістів. Головні призи отримали Ярема Малащук, Роман Хімей за фільм FROLOV SPRING 2018, Chereshnya за фільм Persona (для бренду Przhonskaya), а статус Best fashion film і Гран-прі 50 000 гривень отримав режисер Jordan Blady за стрічку Grisha's Guide (також переможцю вручили приз від генерального партнера фестивалю – інтернет-супермаркету ROZETKA.ua).

Реклама
Ярема Малащук, Ольга Жижко, Роман Хімей, Іван Фролов
Джордан Блейді, Ксенія і Антон Шнайдери
Дизайнер Олена Пржонська, переможець в категорії Best fashion story

"Ми в FILM.UA Group дуже раді, що тепер в нашій "лінії сфер діяльності" є імода, завдяки нашим партнерам – Ukrainian Fashion Week. Колаборація дуже правильна. Кіно і мода – одні з найбільш візуально привабливих індустрій, і саме вони є тими маркерами, які допомагають формувати імідж країни і експортувати його за кордон", – розповідає Ірина Костюк, продюсер FILM.UA Group, співзасновник Fashion Film Festival Kyiv.

Ірина Костюк та Ірина Данилевська

Також в рамках Fashion Film Festival Kyiv в Україні відбулася прем'єра повнометражного документального фільму We Margiela. Фестиваль відвідали Лілія Пустовіт, Артем Климчук, Наташа Каменська, Тетяна Рубан, Олена Лавренюк, Олег Тістол.

<b>фешн-фестиваль</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.