До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Виверт-22": трейлер нового серіалу Джорджа Клуні

На платформі Hulu представили трейлер серіалу "Виверт-22" – одного з найбільш очікуваних серіалів року. Увага до нього прикута, зокрема, і тому, що його режисер – Джордж Клуні, для якого цей проект стане поверненням на телебачення після "Швидкої допомоги". Прем'єра серіалу відбудеться 17 травня.

Ця історія триває 1944 року в Італії. Головний герой, американський військовий Йоссаріан, боїться загинути на війні і всіма силами намагається уникнути участі в бою, наприклад, прикидається психічно нездоровим. "Виверт-22" – термін, який придумав автор роману Джозеф Геллер; це логічний парадокс, помилка, комічна абсурдна ситуація. Головного героя грає Крістофер Еббот, а Джордж Клуні з'явиться в ролі полковника Шейскопфа. У трейлері герой Клуні зображений зі смішними вусами і трагікомічним виразом обличчя – схоже на те, що в серіалі буде багато іронії і ексцентрики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.