До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вес Андерсон зніме свій десятий фільм у Франції

Після успіху останнього анімаційного фільму "Острів собак" Вес Андерсон готується до роботи над десятою повнометражною картиною.

Кадр з мультфільму "Острів собак"

Американський режисер, який славиться своїми стилем, естетикою і безпосереднім поглядом на світ, вибрав Ангулем – столицю регіону Шарант на південному заході Франції, для зйомок свого нового фільму. Очікують, що чотиримісячне виробництво стартує в лютому 2019 року. Подробиць про сюжет і акторський склад поки немає, але у Андерсона часто співвідносяться місця і події. Наприклад, "Сімейка Тененбаум" знята в Нью-Йорку, "Поїзд на Дарджилінг" – в Індії. Відомо, що події нового фільму відбуваються відразу після Другої світової війни в Західній Європі.

Реклама
Рейф Файнс і Вес Андерсон на зйомках фільму "Готель "Гранд Будапешт"

Францію режисер любить. Вес Андерсон прожив у Франції кілька років, але досі не реалізував жодної зі своїх химерних історій в цій країні. Проте, у нього є досвід роботи в Європі: "Острів собак" був випущений в лондонській студії 3 Mills Studios, а більша частина зйомок картини "Готель "Гранд Будапешт" минула в німецькому місті Герліц.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.