До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Ідріса Ельби підтвердили коронавірус

Усе більше знаменитих людей розповідають, що в них підтвердили коронавірус. Окрім Тома Хенкса й Ольги Куриленко, на коронавірус захворів британський актор Ідріс Ельба. Він написав у твіттері: "Цього ранку тест показав, що в мене COVID-19. Я почуваюся добре, у мене немає симптомів, але я зробив тест і тепер ізольований. Триматиму вас у курсі справи". Як і всі хворі, актор закликає людей не жартувати з коронавірусом і перебувати вдома.

Ідріс Ельба

Нагадаємо, що світ моди нині активно бореться з коронавірусом. До Gucci, Giorgio Armani, LVMH і Versace приєдналися нові бренди. Так, Prada сплатили створення нових відділень реанімації та інтенсивної терапії трьом лікарням у Мілані, H&M пожертвували 500 000 доларів спеціалізованому Фонду Solidarity Response Fund, а BVLGARI зробили пожертву вченим з лікарні Lazzaro Spallanzani, на яку було придбано інноваційний 3D-мікроскоп для вивчення цього вірусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.