До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер фільму "Голос кохання" про Селін Діон

21 січня 2022 року в прокат виходить довгоочікуваний байопік "Голос кохання", який розповість про життя співачки Селін Діон. У трейлері ми бачимо, як юна дівчина з простої багатодітної сім’ї Алін Дьє (справжнє ім’я Селін Діон) з Квебека записує перші пісні та мріє стати великою співачкою.

Фільм зосередиться не тільки на професійному, а й особистому житті співачки, розповість про знайомство з Рене Анжелілом, який став її менеджером і чоловіком. Вони познайомилися, коли дівчині було 12, а її майбутньому чоловікові 38 років. Тоді мати Алін надіслала Рене, який був музичним продюсером, запис її пісні, і на першій зустрічі Рене запитав: "Це точно співаєте ви?".

Реклама


Над фільмом працювала французька команда. У головній ролі — актриса й режисерка Валері Лемерсьє, володарка премії "Сезар" за стрічку "Прибульці". Вона ж і зрежисувала стрічку, працюючи в тандемі з операторкою Лоран Даян, яка зняла популярну комедію "Астерікс і Обеліск: місія Клеопатра".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.