До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільда Свінтон і Дакота Джонсон в хоррорі "Суспірія"

Тільда Свінтон, Дакота Джонсон, Хлоя Грейс-Морец і Міа Гот досліджують таємницю загадкової балетної школи в фільмі "Суспірія" – в новій версії знаменитого фільму жахів Даріо Ардженто 1977 року. Взявся перезнімати "Суспірію" один з найяскравіших режисерів нового італійського кіно – Лука Гуаданьїно, якого глядачі знають завдяки естетським фільмам "Назви мене своїм ім'ям" і "Великий сплеск".

Американка Сюзі приїжджає навчатися у балетній школі в Берліні, одній з найкращих в світі, і виявляє, що її найкраща подруга зникає, а в самій школі відбувається щось містичне. У школі готуються до шабашу. Сюзі грає Дакота Джонсон, яку для зйомок одягнули в руду перуку, а сама актриса для занурення в матеріал два роки вчилася балету, а мадам Бланш, господиня зловісної школи – Тільда ​​Свінтон. Режисер зібрав на знімальному майданчику зоряну команду: музику до фільму написав лідер групи Radiohead, Том Йорк, а серед тих, хто працював над сценарієм – і Даріо Ардженто, автор першої "Суспірії".

Реклама

"Ми не особливо зацікавлені в римейках, тому це буде кавер", – розповідає Тільда Свінтон. "У нас вже був такий досвід – ми зняли стрічку "Великий сплеск", яку прийняли за римейк "Басейну". Що стосується "Суспірії", то можу пообіцяти: це буде фільм, натхненний оригіналом Даріо Ардженто, що зізнається в любові до нього, але в жодному разі не римейк ".

"Суспірія" з'явиться у світовому прокаті 2 листопада цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.