До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільда Свінтон з донькою Онор у трейлері фільму "Сувенір"

Драма "Сувенір" режисера Джоани Гогг – один з найбільш очікуваних фільмів цього року. Все тому, що це акторський дебют 21-річної Онор Свінтон-Бірн, доньки Тільди Свінтон. У мережі з'явився трейлер фільму, а саму стрічку представлять у світовому прокаті вже 17 травня. Очевидно, у фільму велике майбутнє: в січні "Сувенір" визнали найкращою картиною кінофестивалю "Санденс", а в лютому він потрапив до списків найсильніших картин Берлінського кінофестивалю.

Дія фільму відбувається у 1980-ті роки. Це драма про юну дівчину Джулі з багатої британської сім'ї, яка вивчає кіно, хоче знімати документальні картини про проблеми робітничого класу, але закохується не в того хлопця (він не просто "поганий" – вигляд у нього зловісний, і, здається, він зовсім не той, за кого себе видає) і дозволяє йому зруйнувати своє життя. Джулі грає Онор Свінтон-Бірн, а її матір – Тільда Свінтон. Виконавчий продюсер стрічки – Мартін Скорсезе.

Тільда Свінтон і Онор на Берлінському кінофестивалі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.