До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тайка Вайтіті зніме нові "Зоряні війни"

Гарні новини з Голлівуду, всупереч карантину, все-таки з’являються. Стало відомо, що режисер Тайка Вайтіті ("Тор: Рагнарок" і "Кролик Джоджо") зніме нову частину франшизи "Зоряні війни". Нагадаємо, у січні Вайтіті отримав свій перший "Оскар" за сценарій до фільму "Кролик Джоджо", режисером якого також був він. Хто дивився "Кролика Джоджо", що розповідає історію маленького хлопчика та його уявного друга — Гітлера, вже очікує від "Зоряних воєн" у версії Вайтіті неабиякого гумору.

Тайка Вайтіті

Релізи найближчих трьох частин нових "Зоряних воєн" розплановані вже до 2026 року. Нові фільми мають вийти в грудні 2022, 2024 і 2026 років. Поки невідомо, зніматиме Тайка Вайтіті один із цих фільмів чи працюватиме над окремим проєктом.

Реклама

Що стосується Вайтіті, то до "Зоряних воєн" він зніме ще один блокбастер. Це "Тор: Любов і грім" про пригоди Тора з Крісом Хемсвортом і Наталі Портман у головних ролях. Прем’єру нового супергеройського фільму Marvel заплановано на 2022 рік.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.