До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільний танець Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнана у фільмі "50 відтінків свободи"

Гарний подарунок зробили продюсери фільму "50 відтінків свободи" шанувальникам стрічки. На Різдво вони виклали в офіційний інстаграм фільму романтичну гіфку: Анестейша Стіл і Крістіан Грей у виконанні Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнана танцують весільний танець. Стилізоване весілля – ідеальне: Дакота – в мереживній облягаючій сукні, що делікатно відкриває плечі, Джеймі – в костюмі та метелику. Що може бути романтичнішим?

Інтерес до фільму продюсери підігрівають не випадково – наближається прем'єра. Вже 8 лютого глядачі по всьому світу дізнаються, як будуть розвиватися стосунки героїв. У третій і заключній частині саги герої одружаться і вирушать у медовий місяць – і ось там, судячи з синопсису, "зустрінуться з примарами минулого". Нагадаємо, що до Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнана, які вже втретє з'являються у фільмі, приєдналися несподівані актори: Кім Бейсінгер, яка зіграла колишню коханку Грея, і Ріта Ора.

Реклама

Читайте також:

Ніколь Кідман про зйомки у фільмі "Вбивство священного оленя"

Що потрібно знати про фільм "Примарна нитка"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.