До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стів Карелл у трейлері серіалу Netflix "Космічні війська"

29 травня на Netflix покажуть сатиричний мок’юментарі "Космічні війська", який має всі шанси стати хітом літа. Трейлер серіалу можна подивитися вже тепер, і він прекрасний. Актор Стів Карелл грає генерала Марка Найрда, якому американський президент доручає очолити новий армійський підрозділ — космічні війська. Генералу хоч би що там було потрібно знову зробити Америку великою в космічній сфері — доправити американців на Місяць і зробити їх головними в її опануванні.

Серіал обіцяє стати сатирою на політику президента США Дональда Трампа: торік той дійсно ініціював запуск збройних сил "Космічні війська", серед завдань яких — захист інтересів США в космосі. Одну з ключових ролей у "Космічних військах" зіграє Джон Малкович — ученого, який стане пародією на героя фільму Кубрика "Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав боятися і полюбив бомбу".

Реклама
Кадр із серіалу "Космічні війська", 2020
Кадр із серіалу "Космічні війська", 2020

"Космічні війська" виходять на Netflix 29 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.