До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні уроки з фільму "Нетямущі"

19 липня 1995 року світ вперше побачив романтичну комедію на чолі з стильною білявкою – Алісією Сільверстоун у ролі Шер Горовітц. Кольори олівців Crayola проти пастельних відтінків морозива, пір’я, сліп сукні та клітинка, – з нагоди 23 річниці кінострічки Vogue розповідає чого повчитись у головних героїнь фільму у цьому та осінньо-зимовому сезоні.


Реклама
Яскраві кольори проти пастельних

Цього сезону страх перед кольором зникає, а у героїнь кінокартини його і зовсім не було. Яскравий рожевий, оранжевий, голубий та один з головних кольорів сезону весна-літо 2018 – жовтий.

Але якщо яскраві кольори – щоб сяяти поза домом, для більш затишних моментів, – пастельний лавандовий саме те, що треба.

Кадр з фільму "Нетямущі"
Victoria Beckham весна-літо 2018
Клітинка

Презентацією колекції осінь-зима 2018/2019 Донателла Версаче повернула шкільну естетику – зухвалу і провокаційну. Серед образів – і "шкільні" костюми з міні-спідницями в клітку з 90-х. Головній героїні Алісії Сільверстоун – такі речі точно були б до смаку. У фільмі зустрічаємо її в двійному костюмі Dolce & Gabbana.

Кадр з фільму "Нетямущі"
Versace осінь-зима 2018/2019

Шкільну естетику з фільму також можна повторити, якщо одягнути коротку спідницю з гудзиками спереду або гольфи. Справжній фахівець першим – Алекса Чанг, а ось гольфи варто пошукати в колекціях Prada і Kenzo.

Кадр з фільму "Нетямущі"
Prada весна-літо 2018 / Kenzo весна-літо 2018
Slip dresses

Для особливих зустрічей – дівчата приберегли сліп сукні з шовку та атласу від Helmut Lang та Lemaire. Просто та розкішно, відмінність з сукнями колекцій весна-літо 2018 – у довжині. Через 20 років коліна закривають набагато охочіше.

Кадр з фільму "Нетямущі"
Coach, Dries Van Noten, Preen By Thornton Bregazzi
Леопардовий принт

Леопардовий принт повертається до його шанувальників знову і знову. Сміливі – аксесуарами не обмежуються тепер, не робили цього і колись. Героїня Стейсі Деш – у леопардовому піджаку в поєднанні з рожевою сорочкою кольору фуксії – чудовий приклад для наслідування. Однак в цьому осінньо-зимовому сезоні ставки ще вищі – дизайнери виводять на подіуми леопардове пальто.

Кадр з фільму "Нетямущі"
Michael Kors осінь-зима 2018/2019 / Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019
Пір'я

Одяг, декорований пір’ям, візуально зробить образ легким та ніжним. У колекції Salvatore Ferragamo весна-літо 2018 презентували цілу сукню з рожевого та білого пір’я. У дівчат з фільму є все з пір'ям: від суконь Alaïa і жакетів Sean John до ранців і навіть таких аксесуарів, як обруч або ручка.

Кадр з фільму "Нетямущі"
Saint Laurent осінь-зима 2018/2019 / Zuhair Murad весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.