До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"І просто так": вийшов трейлер документального фільму про знімання серіалу

3 лютого HBO покажуть фінальний епізод серіалу "І просто так"..., який ось уже другий місяць обговорює весь світ. Щоб підтримати цікавість до шоу, творці випустять документальну стрічку про знімання серіалу — вона вийде на HBO також 3 лютого. Фільм побудований на інтерв’ю із Сарою Джессікою Паркер, Крістін Девіс, Синтією Ніксон і залаштункових кадрах.

"Навіть через 23 роки я схвильована. Налякана і схвильована", — каже просто в камеру Сара Джессіка Паркер, сидячи в таксі. Документальний фільм — доступ у закулісся серіалу: ми бачимо, як актриси жартують і готуються до знімання, як безпосередньо на майданчику сценаристи дописують жарти до сценарію й сміються над власними ідеями. Синтія Ніксон також розповість про те, як це — не тільки зніматися в серіалі, а й режисирувати його. Як відомо, актриса зняла шосту серію "І просто так..." — це стало її режисерським дебютом.

Реклама

Один з розділів документального фільму присвячений костюмам. Разом із Сарою Джессікою Паркер ми пройдемося костюмерним відділом і побачимо сотні розкішних убрань, якими завжди славився серіал. "Це неймовірно, я хочу вдягнути це все", — каже в кадрі Сара Джессіка Паркер. До речі, наш матеріал про найкращі вбрання за всю історію серіалу "Сексі місто" читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.