До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у жовтні 2022

Екранізація культового роману Ремарка "На західному фронті без змін", драма про медбрата, що був серійним убивцею, з Едді Редмейном та Джессікою Честейн, та горор від Гільєрмо дель Торо — все це очікує на нас у жовтні.

Кадр з фільму "Хороший медбрат"
"Телефон містера Харрігана"

Екранізація однойменної повісті Стівена Кінга, що ввійшла до збірки "Буде кров" 2020 року. Головний герой стрічки — молодий хлопець Крейг, чий близький друг, поважний мільярдер містер Гарріган, помирає. Хлопець кладе до труни Гаррісона смартфон, який той подарував йому раніше. Одного разу розгублений Крейг надсилає голосове повідомлення на айфон Гаррігана, де розказує про хулігана, який його скривдив. Через деякий час хуліган раптово кінчає життя самогубством. Чи випадковість це!?.. У ролі містера Гаррігана — харизматичний актор Дональд Сазерленд.

Реклама

5 жовтня

"Найудачливіша дівчина на світі"

У трилері Luckiest Girl Alive Міла Куніс грає найуспішнішу дівчину у світі. Вона ось-ось стане редакторкою New York Times та вийде заміж за ідеального чоловіка. Але раптово режисер документального фільму просить розповісти про інцидент, що стався з нею в старшій школі — і її гарне життя руйнується вщент. Стрічку знято на основі бестселера Джесіки Нолл 2015 року.

7 жовтня

The Watcher

Новий серіал Раяна Мерфі ґрунтується на реальній історії, опублікованій у журналі The Cut у 2018 році. Стаття називалася The Watcher і вийшла з таким вступом: "Сім’я купила будинок своєї мрії. Але, судячи з моторошних листів, які вони почали отримувати, вони були не єдиними, хто цікавився цим будинком". Після придбання дому родині Броддус почала погрожувати людина, що підписувалася як "Спостерігач". Зрештою, після кількох років погроз і шантажу сім’я залишила цей дім.

За місяць після публікації історії Netflix придбав на неї права з наміром створити фільм. Головні ролі грають Наомі Воттс та Боббі Канавале.

13 жовтня

"Кабінет дивовиж Гільєрмо дель Торо"

Знаменитий режисер і лауреат премії "Оскар" Гільєрмо дель Торо зібрав колекцію похмурих історій, кожна з яких гірша за попередню. "Кабінет дивовиж Гільєрмо дель Торо" – серіал, що виходить у вигляді антології та точно сподобається всім фанатам дель Торо – автора чудових стрічок "Форма води" та "Лабіринт Фавна".

25 жовтня

"Хороший медбрат" (The Good Nurse )

Емі (Джессіка Честейн) відповідальна медсестра й мати-одиначка, має хворе серце та виснажена роботою на нічних змінах у відділенні інтенсивної терапії. Допомога приходить несподівано, коли Чарлі Каллен (Едді Редмейн), новий медбрат, потрапляє в її відділенні. Вони проводять довгі ночі в лікарні, між ними виникає міцна та віддана дружба, і вперше за багато років Емі справді вірить у своє майбутнє та майбутнє своїх маленьких доньок… Але після серії таємничих смертей пацієнтів розпочалося розслідування, що вказує на Чарлі як головного підозрюваного. Стрічку "Хороший медбрат" створено на основі реальних подій.

26 жовтня

"На Західному фронті без змін"

Екранізація культового світового бестселера Еріха Марії Ремарка. "На Західному фронті без змін" — захоплива історія про молодого німця на Західному фронті Першої світової війни. Пауль і його товариші на власній шкурі відчувають, як початкова ейфорія війни перетворюється на відчай і страх, коли їм доводиться боротися за власні життя та життя одне одного в траншеях. Фільм режисера Едварда Берґера.

28 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.