До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у вересні

Новий сезон — нові відкриття: у вересні дивимося на Netflix байопік про Мерилін Монро з неймовірним акторським складом, чорну комедію про помсту двох дівчат-підлітків та захопливу костюмовану драму про імператрицю Сісі.

Мая Гоук у фільмі "Помста"
"Диявол в Огайо"

Одного разу психіатриня Сюзанна (Емілі Дешанель) дає притулок таємничій юній втікачці із секти, на ім’я Мей. Але її власний світ перевертається догори дриґом, оскільки поява дівчини загрожує знищити її власну родину. Працюючи над розгадкою історії Мей і зловісних подій у місті, з якого вона втекла, сім’я Сюзанни має боротися за виживання проти культу поклонників дияволу... В основі серіалу — бестселер Дарії Полатін "Диявол в Огайо", написаний за мотивами реальної історії, що сталася в Огайо.

Реклама

2 вересня

"Помстися"

Чорна комедія, натхнена класичним нуаром Гічкока "Незнайомці в потягу" 1950-го року. Трилер розповідає про таємну дружбу двох дівчат-підлітків: це it-girl Дреа (її грає Камілла Мендес) і так звана alt-girl Елеонор (на сленгу так називають альтернативних підлітків, що слухають не мейнстримну музику та носять не те, що нині в моді). Елеонор грає Мая Гоук. Судячи з трейлеру, це буде дуже яскравий фільм: так, ми бачимо, що Дреа живе ідеальним життям, доки її інтимне відео не побачила вся школа — це зробив її бойфренд Макс (Остін Абрамс). Але вона зустрічає Елеонор, яка зачаїла образу на одну хуліганку, і дует вирішує об’єднати зусилля, щоб знищити людей, які їх образили. Елеонор хоче, щоб хуліганка Карісса "згоріла вщент", а Дреа хоче, щоб уся школа знала, що Макс — це "жінконенависник та лицемір"...

16 вересня

"Білявка"

Байопік "Білявка", присвячений складній долі секс-символу XX століття Мерилін Монро — один з найочікуваніших фільмів цього року. В основі стрічки — роман "Білявка" письменниці Джойс Керол Оутс 2000 року, який розповідає про самотнє й нещасливе дитинство Норми Джин, про становлення її голлівудської кар’єри та, звісно, про чоловіків у її житті. Треба зазначити, що акторський склад просто неперевершений. Ана де Армас, що дебютувала в ролі дівчини Бонда в минулорічному фільмі "Не час помирати", з успіхом використає свої надзвичайні якості в головній ролі, а Джуліанна Ніколсон із серіалу "Мейр з Істтауна" зіграє матір Монро Гледіс. Боббі Каннавале з’явиться в ролі "колишнього спортсмена" Джо Ді Маджіо, зірки "Янкі" та чоловіка Монро впродовж дев’яти бурхливих місяців; Едрієн Броуді зіграє її третього чоловіка Артура Міллера, який став об’єктом розслідування ФБР на початку їхніх стосунків через його комуністичні зв’язки; і Каспар Філліпсон візьме на себе роль Президента Джона Ф. Кеннеді, якому Монро за кілька місяців до смерті заспівала серенаду "З днем народження, містере Президенте".

8 вересня

"Блюз джазмена"

Актор і режисер Тайлер Перрі, зірка стрічок "Зірковий шлях" та "Влада", виношував ідею цього фільму понад 25 років. Судячи з дуже естетського трейлеру, "Блюз джазмена" — це зворушлива історія забороненого кохання. Події фільму відбуваються в 1940-х на півдні Америки й розповідають історію кохання чорношкірої пари Бао та Леоанн. Але час готує для них випробування, адже їхні сім’ї й інші зовнішні сили намагаються їх розлучити. Прем’єра фільму відбудеться у вересні на кінофестивалі в Торонто.

11 вересня

"Імператриця"

Поки шанувальники "Бріджертонів" чекають на третій сезон популярного серіалу, Netflix підготували нову захопливу історичну драму. "Імператриця" — розповідь про те, як зустрічаються двоє молодих людей. Доленосна зустріч стає коханням з першого погляду. Він — імператор Австро-Угорщини Франц Йосиф, вона — Елізабет фон Віттельсбах, принцеса Баварії та сестра жінки, з якою Франц має одружитися...

"Імператриця" — німецький романтичний серіал, що ґрунтується на реальній історії життя імператриці Єлизавети Австрійської, яку світ запам’ятав як імператрицю Сісі. В головних ролях — турецько-німецька актриса Деврім Лінгнау та Філір Фруассан.

29 вересня

"Лу"

"Вирує буря. Молоду дівчину викрадають. Її мати об’єднується з таємничою жінкою по сусідству, щоб переслідувати викрадача. Аля ця подорож випробовує їхні внутрішні межі та розкриває приголомшливі таємниці з їхнього минулого". Що ж, синопсис трилера "Лу" обіцяє нам неабияку напругу. У головній ролі — акторка Елісон Дженні, що здобула "Оскара" за роль другого плану у фільмі "Тоня проти всіх".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.