До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найзнаковіші блискучі сукні в історії кіно

Костюми у фільмах — окремий різновид мистецтва. Коли ви думаєте про свою улюблену картину, неможливо уявити персонажів без їхнього вбрання. Художники й дизайнери витрачають безліч годин на створення ескізів, пошук матеріалів, пошиття та стилізацію. Гарні сукні в кіно — це не просто одяг, а інструмент для передавання атмосфери, часу й емоцій. У цьому матеріалі vogue.ua згадує знакові блискучі сукні в кіно, які запам’яталися й полюбилися багатьом.

Срібний вік

Чи то культова сукня Paco Rabanne з металевих пластин на Одрі Гепберн, чи то футуристична сукня на Джейн Фонді або спокусливе міні на Ліз Герлі — згадуємо найзнаменитіші срібні сукні в кіно, які посіли особливе місце в наших серцях.

Реклама

<b>silver dresses cinema</b>

Золота лихоманка

Від розкішної бальної сукні Грейс Келлі у фільмі "Спіймати злодія" до сукні Мерілін Монро в стрічці "Джентльмени віддають перевагу блондинкам" — на великому екрані золоті сукні носили одні з найлегендарніших актрис Голлівуду.

<b>gold dresses in cinema</b>

Блискуче життя

Сукні, всипані кристалами, бісером, перлами й лелітками особливо виграшний вигляд мають у фільмах. Зазвичай створення такого вбрання потребує багато годин ручної роботи, але результат завжди перевершує сподівання.

<b>sequins dresses</b>

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.