До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Золотий глобус 2020": найяскравіші моменти церемонії

Настрій цьогорічної церемонії "Золотий глобус", яка відбулася 5 січня в Лос-Анджелесі, задав її ведучий Рік Джервейс. Американський актор вів церемонію вшосте (і, як він сказав, востаннє) і був щедрим на жарти і шпильки на адресу як Голлівуду, так і окремих знаменитостей. Так, Леонардо ді Капріо ведучий висміяв за його любов до молоденьких дівчат: "Леонардо ді Капріо прийшов на прем'єру "Одного разу в Голлівуді". Фільм триває три години, і в кінці його дівчина була вже застарою для Лео". Також Рік Джервейс попросив акторів не робити зі сцени політичних заяв, які характерні для "Золотого глобуса". "Якщо ви виграли нагороду сьогодні ввечері, не використовуйте її як платформу для політичної мови. Ви не в змозі нікому читати лекції, ви нічого не знаєте про реальний світ. Ви провели менше часу в школі, ніж Грета Тунберг".

Рік Джервейс

Зворушливу промову виголосив Том Генкс, який отримав почесну нагороду Сесіля Б. де Мілля. Багато медіа, від Guardian до Vanity Fair, опублікували її повністю як стенограму – ймовірно, виступ актора увійде в історію як одна з найкращих промов. Тремтливим голосом (свою емоційність актор пояснив застудою) Том Генкс говорив про своїх друзів і сім'ю, яку назвав "благословенням", про те, як починав свою кар'єру, і яка складна і неймовірна це робота – створювати кіно.

Реклама

Не оминули зірки і тему пожеж в Австралії. Актор Гоакін Фенікс запропонував колегам задуматися про екологічну кризу і перестати замовляти приватні літаки до Палм-Спрінгс, а актор Рассел Кроу, який зараз перебуває в рідній Австралії, де у нього вже згорів дім, надіслав послання, яке прочитали Різ Візерспун і Дженніфер Еністон.

Найбільш яскраві, смішні й зворушливі моменти церемонії – в добірці Vogue.ua:

<b>самые яркие моменты Глобус</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.