До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші прем’єри Netflix восени 2021

Традиційно осінь — пора прем’єр. Цієї осені Netflix приготував для нас багато сюрпризів. Це і фінальний сезон "Паперового будинку", і довгоочікуваний третій сезон "Статевого виховання", і мюзикл про принцесу Діану.

"Паперовий будинок"

3 вересня 2021 року на екрани повернеться популярний серіал "Паперовий будинок". П’ятий сезон шоу стане водночас і останнім. Він вийде у двох частинах — 3 вересня і 3 грудня. Напевно, найголовніша новина в тому, що в п’ятому сезоні повернеться Берлін (найімовірніше, знову лише в спогадах, але... хто знає). Про це актор Педро Алонсо повідомив у своєму інстаграмі. Актор Аларо Морте, що грає Професора, також повідомив, що повернеться в п’ятому сезоні, — куди ж без Професора: "Я повернувся. Професор повернувся". Але також у п’ятому сезоні на нас чекають нові обличчя. Одну з ключових ролей у новому сезоні зіграє Мігель Анхель Сілвестрі, зірка серіалу Netflix 'Sense8'. За попередньою інформацією, персонаж Мігеля стане головним лиходієм і супротивником банди в останньому сезоні.

Реклама

3 вересня

"Статеве виховання"

Довгоочікуваний третій сезон шоу про сексуальну освіту підлітків побачимо вже у вересні. У третьому сезоні "Статевого виховання" в школі Мурдейл з’явиться нова директорка — Гоуп Геддон (зірка серіалу "Дівчата" Джемайма Керк). За сюжетом, героїня Джемайми Керк — колишня учениця школи Мурдейла, що повернулася до своєї альма-матер з наміром відновити її колишню славу. Тим часом Отіс (Аса Баттерфілд) і його друзі переймаються підлітковими секс-експериментами. Ерік (Шуті Гатва) і Адам (Коннор Свінделлс) тепер офіційно пара, а Мейв (Емма Маккі) досі не отримала того самого голосового повідомлення. Водночас мама Отіса, психотерапевтка Джин (у виконанні Джилліан Андерсон), при надії. Що ще нового нас чекає в третьому сезоні — дізнаємося незабаром.

17 вересня

"Кейт"

Головна героїня екшн-трилера "Кейт" — наймана вбивця. Одного разу під час завдання в Токіо її смертельно отруюють — і дівчина має 24 години, щоб знешкодити отруту й врятувати своє життя. Допомагає їй у цьому місцева дівчинка-підліток. У головних ролях — Мері Елізабет Вінстед, зірка фільмів "Щось" і "Пункт призначення", і Вуді Гаррельсон.

10 вересня

"Діана"

Бродвейський мюзикл про принцесу Діану восени покажуть на Netflix. Це перший випадок, коли прем’єра шоу, створеного як театральний спектакль, спершу пройде на стримінгу, а вже потім — у театрі. Головну роль зіграє британська актриса Джина Де Ваал, а в центрі сюжету — історія знайомства Діани й принца Чарльза та їхнє весілля.

жовтень

"Винаходячи Анну"

Цей серіал — белетризована розповідь про життя Анни Делві, яка на початку 2020-х "кинула" еліту Мангеттена на сотні тисяч доларів, стверджуючи, що вона німецька спадкоємиця, яка створила багатомільйонний художній фонд і приймає пожертви. Насправді ж — виявилася шахрайкою Анною Сорокіною, що ошукала сотні людей, змусивши їх сплачувати її рахунки. Анну засудили до 12 років в’язниці за шахрайство, а її історія вийшла в журналі New York Magazine — саме на основі статті "Як Анна Делві ошукала нью-йоркську тусівку" і знято серіал. У головній ролі — молода актриса Джулія Гарнер, зірка серіалу "Озарк". Створила серіал авторка гучних багатосерійних фільмів "Анатомія пристрасті" і "Бріджертони" Шонда Раймс.

осінь 2021

"Червоне сповіщення"

"У світі міжнародної злочинності Інтерпол випускає „червоне сповіщення" — глобальне застереження, щоб вистежити й зловити найрозшукуванішого злодія у світі мистецтва" — так звучить синопсис фільму. Але що набагато цікавіше, так це його прекрасний акторський склад. У ролі головного крадія і злочинця — зірка фільму "Диво-жінка" Галь Гадот, у ролі працівника Інтерполу, що полює на неї, — Двейн Джонсон, а в ролі найбільшого у світі афериста — беззмінний Дедпул Раян Рейнольдс. За право випустити фільм боролися п’ять ключових кіностудій, але виграли цей бій Netflix.

12 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.