До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисер "Чорнобиля" зніме новий проєкт для HBO

Швед Йохан Ренк, який зняв гучний мінісеріал "Чорнобиль", повертається на канал HBO. Тепер режисер зніме пілотний випуск нового проєкту компанії "Одні з нас" (The Last of Us) за мотивами однойменної комп’ютерної гри. До проєкту він залучає ще одного професіонала з команди "Чорнобиля" — сценариста Крейга Мазіна, який працюватиме разом з Нілом Дракманном, одним з творців The Last of Us.

Кадр из игры "Одни из нас"Кадр із гри "Одні з нас"

За словами Ренка, нині вони працюють над сценарієм шоу й опрацьовують зовнішній вигляд персонажів. На відміну від "Чорнобиля", реальні герої якого майже не були відомі в обличчя широкому загалу, персонажі гри "Одні з нас" добре знайомі його шанувальникам — від елементів в одязі до поведінки в тих чи інших ситуаціях.

Реклама

Сюжет серіалу розгортатиметься через 20 років після занепаду цивілізації, а головного героя Джоелла наймають, щоб він вивіз 14-річну Еллі. Це нескладне завдання перетворюється на повноцінну пригоду, у якій героям потрібно перетнути майже всю територію США й вижити.

Кадр із гри "Одні з нас"

Дати виходу серіалу HBO поки не повідомляє, але це буде не раніш як у другій половині 2021 року, тому що навіть фільмувати цю історію ще не почали.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.