До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Реліз нового фільму про Джеймса Бонда перенесли через коронавірус

У Парижі закрився Лувр, Венеціанське архітектурне бієнале перенесли з травня на серпень — усе через спалах коронавірусу, що охопив світ. Сьогодні стало відомо, що прокат одного з найочікуваніших фільмів року — ювілейної частини франшизи про Бонда "Не час помирати" — перенесли з квітня на листопад. Про це повідомляє New York Times. Спочатку прем’єру фільму планували на 3 квітня, перед великодніми вихідними в Штатах, що було б добре для бокс-офісу стрічки, але тепер прокат відклали до 25 листопада.

Водночас промо-кампанія фільму вже в розпалі. Попзірка Біллі Ейліш у лютому випустила саундтрек до фільму, а виконавець головної ролі Деніел Крейґ мав узяти участь у шоу Saturday Night Live в ці вихідні.

Реклама

Нагадаємо, що "Не час помирати" — двадцять п’ятий фільм із серії фільмів про Джеймса Бонда. Його режисер — Кері Фукунага, а роль Бонда вп’яте й востаннє грає Деніел Крейґ. За сюжетом, Бонд залишає службу й насолоджується відпочинком на Ямайці, але ЦРУ просить допомоги в пошуку зниклого вченого, і Бонд повертається до роботи. Це один з найдорожчих фільмів про агента Мі-6: його бюджет становить понад 250 мільйонів доларів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.