До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Премія "Еммі": названі кращі серіали року

У Лос-Анджелесі роздали статуетки "Еммі". Головні призи розподілилися поміж двома "феміністськими" серіалами – "Оповіддю служниці" з Елізабет Мосс в головній ролі й "Великою маленькою брехнею" з талановитим дуетом Різ Візерспун та Ніколь Кідман. "Оповідь служниці" забрав статуетки за кращий драматичний серіал, режисуру, актрис першого (Елізабет Мосс) і другого плану (Енн Дауд), а також сценарій окремого епізоду.

Елізабет Мосс

П'ять призів і у "Великої маленької брехні" – "Кращий міні-серіал", "Краща актриса" (Ніколь Кідман), краща актриса другого плану – Лора Дерн. Александр Скарсгард отримав нагороду як кращий актор другого плану, також статуетку отримав режисер серіалу Жан-Марк Валле.

Реклама
Команда серіалу "Велика маленька брехня"
Різ Візерспун
Александр Скарсгард

Кращим комедійним серіалом визнаний "Віце-президент", а Джулія Луїс-Дрейфус вшосте підряд стала кращою комедійною актрисою. Статуетку в номінації "Кращий актор в драматичному серіалі" отримав Стерлінг Браун за роботу в серіалі "Це ми", а кращим комедійним актором став Дональд Гловер ("Атланта").

Джулія Луїс-Дрейфус

Кращим комедійним актором другого плану став Алек Болдвін – в шоу Saturday Night Live він зобразив Дональда Трампа.

Алек Болдвін

Читайте також:

Политику на мыло: 8 лучших сериалов осени

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.