До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єру фільму "Чудо-жінка" перенесли на 2020 рік

Прем'єру блокбастера "Чудо-жінка" доведеться зачекати – реліз фільму про феміністичну ікону Діану Прінс перенесли з 2019 року на 5 червня 2020. Галь Гадот, ізраїльська актриса і виконавиця головної ролі, офіційно повідомила про це у своєму Instagram-акаунті.

Таким чином, друга частина "Чудо-жінки" увійде в низку типово літніх блокбастерів – до слова, першу частину також представили в червні минулого року. Перша "Чудо-жінка" заробила в прокаті більше 800 мільйонів доларів з бюджетом 150 мільйонів і стала найкасовішим ігровим фільмом, поставленим жінкою-режисером.

Реклама

Нагадаємо, режисером другої частини стала Патті Дженкінс, яка працювала над першим фільмом: вона розповідає, що "Чудо-жінка 2" буде "абсолютно іншим фільмом". Компанію на знімальному майданчику Галь Гадот також склав Кріс Пайн, який грає капітана Тревора, бойфренда Чудо-жінки. Про сюжет поки відомо мало, але на перших кадрах, опублікованих влітку, Чудо-жінка стоїть в оточенні старих кольорових телевізорів. Відомо, що дія фільму відбуватиметься в 1980-ті роки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.