До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Енн Гетевей в новому серіалі "Сучасне кохання"

Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей та Ендрю Скотт виконують ролі в новому серіалі Amazon під назвою "Сучасне кохання". Прем'єра запланована на 18 жовтня, а поки Amazon представили тизер серіалу. За атмосферою життєрадісний і легкий, він нагадує стрічки Вуді Аллена "Ти зустрінеш таємничого незнайомця" і "Північ у Парижі": герої закохуються, гуляють під дощем, танцюють і пристрасно сваряться, а дія відбувається в одному з найромантичніших міст світу, Нью-Йорку.

Серіал складатиметься з восьми частин і оснований на реальних історіях, опублікованих у колонках і подкастах The New York Times. Головна тема цих історій – кохання і людські взаємини. За словами продюсерів, серіал досліджуватиме "кохання в найрізноманітніших формах, включно з сексуальною, романтичною, сімейною, платонічною і любов'ю до себе". Так, за словами Енн Гетевей, її героїня – жінка з біполярним розладом, яка вчиться шукати кохання.

Реклама
Енн Гетевей на презентації серіалу в Лос-Анджелесі, липень 2019

Автор і творець проекту – Джон Карні, відомий музичними фільмами, наприклад, мелодрамою "Хоч раз у житті" з Кірою Найтлі і Марком Руффало. Схоже, що серіал буде філософським. "Ці історії по-справжньому успішні, коли людина розуміє себе краще в фіналі, а не тоді, коли отримує того, кого переслідує або в кого закохана", – каже журналіст і редактор Даніель Джонс, який координує ці подкасти в The New York Times.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.