До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший трейлер фільму "Емма"

Якщо ви шанувальник Джейн Остін, вам завжди є про що сперечатися. Наприклад, чи є шестигодинна версія BBC роману "Гордість і упередження" кращою за фільм 2005 року, і хто краще виконав містера Дарсі: Меттью Макфейден чи Колін Ферт? Незабаром у фанатів письменниці з'явиться ще одна тема для суперечок.

Аня Тейлор-Джой в фильме "Эмма"Аня Тейлор-Джой в фільмі "Емма"

У лютому 2020 року на екрани вийде нова кіноадаптація культового роману "Емма", який розповідає про багату, самовдоволену молоду жінку, яка любить займатися звідництвом. Хоч "Емму" екранізовували багато разів, новій версії точно доведеться позмагатися зі стрічкою 1996 року, в якій головну роль виконала Гвінет Пелтроу.

Реклама

Трейлер майбутньої драми має перспективний вигляд: Аня Тейлор-Джой – у провідній ролі, Білл Наї – в ролі її батька, Джонні Флінн – у ролі містера Найтлі, Джемма Вілан з "Гри престолів" – в ролі місіс Вестон і Міа Гот – у ролі Гаррієт. З першого ж моменту відео стає очевидно, що це буде чудовий переказ літературної класики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.