До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тейлор Свіфт і Джуді Денч у трейлері бродвейського кіномюзиклу "Кішки"

Кінокомпанія Universal Pictures представила перший офіційний трейлер майбутнього мюзиклу "Кішки". Головні ролі у бродвейській історії дісталися Тейлор Свіфт, Джуді Денч, Ідрісу Ельбі, Ребел Вілсон, Йєну Маккеллену і Дженніфер Гадсон. Режисером стрічки, яка стала адаптацією однойменного культового мюзиклу Ендрю Ллойда Уеббера 1981 року, став Том Гупер, відомий фільмами "Знедолені" і "Король говорить!".

Кадр з кіномюзиклу "Кішки"

За сюжетом мюзиклу кішки всіх порід з "Племені обраних" збираються на грандіозному щорічному балу, де кожна з них доводить свою винятковість і розповідає, чому саме вона заслужила право потрапити в котячий рай, а потім переродитися. Якщо в театральній версії мюзиклу актори одягнені як кішки, то в новій екранізації, завдяки сучасним технологіям, глядачі побачать акторів-кішок у цифровому форматі.

Реклама
Кадр з кіномюзиклу "Кішки"
Кадр з кіномюзиклу "Кішки"
Кадр з кіномюзиклу "Кішки"

У картині прозвучать пісні, написані композитором Ендрю Ллойдом Уеббером, зокрема знаменита Memory. Нову версію культової мелодії виконала Дженніфер Гадсон. Прем'єра відбудеться 20 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.