До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри: Том Гарді в ролі Аль Капоне

Том Гарді – зірка фільмів "Легенда Г'ю Гласса", "Божевільний Макс: дорога люті" і "Темний лицар", приміряє на себе нову агресивну роль. Гарді зіграє гангстера Аль Капоне в кримінальній драмі "Фонзо". Першими кадрами зі зйомок актор поділився в своєму Instagram-акаунті.

Численні шрами, татуювання і знаменитий білий капелюх, як у Капоне, – перевтілення в одного з найвідоміших гангстерів Гарді явно вдається. Дія фільму відбувається в 1940-ті роки. Аль Капоне відсидів 11 років в Алькатрасі, надзахищеній в'язниці для особливо небезпечних злочинців, і покинув її хворим на сифіліс. За сюжетом, герой позбавлений того впливу, яким він славився раніше, і все, що йому залишається – вдаватися до спогадів.

Реклама

Режисер фільму – Джош Ханк, автор картин "Фантастична четвірка" і "Хроніка". Разом з Гарді в стрічці знімається Кайл Маклаклен, але кого саме зіграє один з улюблених акторів Девіда Лінча, поки не відомо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.