До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Емілі Блант к ролі британської аристократки в серіалі "Англійці"

Емілі Блант, зірка фільму "Тихе місце" та сеіралу "Ретчед", повертається на телебачення цього листопаду з "Англійцями" (The English), шестисерійною драмою, дія якої відбувається на американському заході в кінці 19 століття. Вона грає войовничу британську аристократку зі зброоєю. яка буде мститися...

Сюжет звучить дуже цікаво: британська аристократка леді Корнелія Локк (Блант) вирушає до новозбудованого містечка Хоксем, штат Вайомінг, щоб помститися людині, яка, на її думку, вбила її сина. Вона вирушає у подорож разом із колишнім розвідником Пауні Віппом (Часке Спенсер), корінним американцем, який є її гідом. Зі свого боку, Віпп має власні глибоко складні стосунки з "англійцями" (термін, який використовується для позначення американських поселенців незалежно від країни їхнього походження), а також план повернення його рідних колонізованих земель у Небрасці. Їхня подорож суворою країною ставить обох у дуже непросте становище.

Реклама

Серіал нагадує екранізацію "Світила" Елеонор Кеттон 2020 року. Тут є всі ознаки класичного вестерну – невеличкі міста, де один кінь на всіх, героїня з сумними очима, ковбої з хвилюючими голосами, – але режисер Г’юго Блік ("Повстання Чорної Землі") навмисно робить серіал більш сучасним та актуальним, наповнюючи його чорним гумором.

"Найкращі вестерни дозволяють нам забути про те, ким ми є і як живемо сьогодні, — розповідає режисер. — Щось у характерних для вестерну величних ландшафтах, міфічних героях, лиходіях та епічній любові може говорити безпосередньо до наших душ. Я вважаю, що найцікавіші вестерни, як правило, присвячені особистій втраті та відновленню справедливості".

Окремий бонус серіалу — чудові старовинні костюми, за які відповідала Фібі Де Гей, дизайнерка, яка створювала гардероб Вілланель у першому сезоні "Вбиваючи Єву".

Фото: Vogue.co.uk, (Photographer: Diego Lopez Calvin/Drama Republic/BBC/Amazon Studios)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.