До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олівія Колман зіграє у новому серіалі HBO

Лауреат премії "Оскар", Олівія Колман, яка зараз виконує роль королеви Єлизавети II у двох сезонах серіалу "Корона", підписала контракт про участь у кримінальній драмі HBO під назвою Landscapers.

Фото: Annie Leibovitz, vogue.com

Режисером проєкту виступить оскароносний Александр Пейн ("Нащадки"), а сценаристом – Ед Сінклер, який також є чоловіком Колман. Відомо, що сюжет натхненний реальними подіями. Landscapers оповідатиме про життя засуджених вбивць Сьюзен (Колман) і Крістофера Едвардса і те, як ця пара вирішила вбити батьків Сьюзен і поховати їх у саду на задньому дворі будинку. Цей злочин залишався нерозкритим більше десяти років.

Реклама

Згідно з HBO, серія основана на годинах інтерв'ю з реальними фігурами, що скоїли злочин. "Landscapers – це захоплива правдива історія, яка могла б легко зійти за вигадку. Ми дуже раді, що з нами працюватимуть Олівія, Ед і Олександр", – сказав Кейсі Блойс, президент з планування HBO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.