До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ольга Куриленко захворіла на коронавірус

Українська актриса Ольга Куриленко, відома за роллю дівчини Бонда у фільмі "Квант милосердя", розповіла в себе в соціальних мережах, що захворіла на коронавірус.

"Сиджу в ізоляції вдома з діагнозом коронавірус. Уже майже тиждень хворію. Температура і слабкість — мої основні симптоми. Будьте обережні й ставтеся до цього серйозно".

Реклама

Нагадаємо, що серед знаменитостей коронавірус уже діагностували в актора Тома Хенкса і його дружини, дружини прем’єр-міністра Канади Софі Грегуар-Трюдо, футболіста клубу "Ювентус" Даніеле Ругані, а німецька модель Хайді Клум, яка перебуває нині в США, повідомила, що попри нездужання не змогла пройти тест і дізнатися свій статус.

Також сьогодні стало відомо, що парфумерно-косметичний департамент холдингу LVMH частину своїх потужностей у Франції віддасть на виробництво дезінфекційного антибактеріального гелю для рук, а дизайнерка Донателла Версаче передасть 200 000 євро системі охорони здоров’я Італії для боротьби проти вірусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.